Sportsdirect akciós újság - online katalógus

Jelenlegi SPORTSDIRECT újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok SPORTSDIRECT

SPORTSDIRECT - Comeback better megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Comeback better

09.01. - 2020.09.30.

SPORTSDIRECT - Lookbook megtekintése, amely érvényes 2020.01.06.-től

Lookbook

01.06. - 2020.02.29.

HIRDETÉS

SPORTSDIRECT

SPORTSDIRECT AKCIÓ

A sport elkötelezett hívei és alkalmi űzői mind-mind érdeklődéssel tanulmányozhatják, hogy az aktuális Sportsdirect akciók sorában milyen számukra szimpatikus ajánlatok akadnak. Az ezeket tartalmazó reklámkiadványért természetesen felkereshetünk egy közelünkben található áruházat is, de 2020 során már kétségtelenül jóval praktikusabb, egyúttal időkímélőbb opció az, ha az interneten nézünk utána a kedvezményes ajánlatoknak.

Ehhez nyújt segítséget e honlap, ahol mindenkor a friss (jelen pillanatban 09.01. - 09.30. közt érvényes) Sportsdirect akciók böngészgethetőek. Ne keresgélje tovább a promóciós szórólapot (Comeback better) - töltse be mobiltelefonjára weboldalunkat, és bárhol is jár, kényelmesen válogathat a megannyi Sportsdirect akció között. Térjen vissza rendszeresen, mert nálunk januártól decemberig garantáltan a legfrissebb akciós újság áll rendelkezésre: itt.

SPORTSDIRECT ÁRUHÁZAK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

A Sportsdirect kiskereskedelmi üzletlánc 1982-ben az Egyesült Királyságban kezdte meg tevékenységét; mára a sport- és divatcikkek világszerte ismert forgalmazójává nőtte ki magát. A vállalat 19 európai országban 270 áruházat működtet, míg világszinten közel hétszáz áruházzal rendelkezik.

A magyarországi vállalatot 2012-ben hozták létre. Legelső két kereskedelmi egysége vidéken nyitotta meg kapuit; a Sportsdirect Miskolc és a Sportsdirect Debrecen sportáruház után aztán 2013-tól már a fővárosiaknak sem kellett nélkülözniük a sportcikk-forgalmazó cég termékkínálatát. Az Arena Plazában megnyílt első budapesti szakáruházat követte egy-egy az észak-pesti Pólus Center és a budatétényi Campona bevásárlóközpontokban; az agglomerációban pedig Érden és Budaörsön.

Nemtől, kortól és sportágtól függetlenül mindenki, profi és alkalmi sportoló egyaránt megtalálja a neki való terméket a több ezer sporteszköz és sportruházati cikk között. Akár új sporteszközre van valakinek szüksége, akár csupán öltözködésében követi a modern sportos trendeket, a Sportsdirect üzleteiben nem fog csalódni.

Sportsdirect cipők az edzőcipőtől a szandálig, síbakancstól a strandpapucsig; ruházati cikkek a kapucnis pólótól a fürdőnadrágig, tréningruhától a zokniig; kiegészítők mindenféle sporttevékenységhez - férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt.

A sportáruház-lánc sok csúcsmárka, így többek közt a Reebok, az Adidas, a Lee Cooper, a Puma, a Nike vagy a Pierre Cardin termékeit kínálja. A Sportsdirect ezenkívül számos neves, sőt legendás márkanév tulajdonosa, amelyeknek listáján megtalálható például a Slazenger vagy a Karrimor, a Lonsdale vagy az Everlast.

A cég hivatalos (részben) magyar nyelvű honlapját a hu.sportsdirect.com címen böngészhetjük.

SPÓROLÁS SPORTSDIRECT AKCIÓK SEGÍTSÉGÉVEL

A széles kínálat és az olcsó termékek okán bármikor kifizetődő betérni egy útba eső Sportsdirect áruházba, ahonnan aztán nagy valószínűséggel nem fogunk üres kézzel távozni. A baráti árakat ráadásul még barátibbá teszi egy-egy időszakos Sportsdirect akció avagy kiárusítás - ilyenkor különösképpen indokolt nekivágni a bevásárlókörútnak.

Ugyanakkor nyilván megeshet az is, hogy a szívünkhöz igazán közelálló termékféleséget, vagy a valósággal nekünk kitalált akciót nem a Sportsdirect, hanem valamely konkurens üzletlánc ajánlatai között leljük meg. Pontosan ezért gyűjtöttük össze honlapunk Ruházat, cipők és sport szegmensében mindazon kiskereskedelmi hálózatok (Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix, Bibloo) éppen érvényben lévő akcióit, amelyek hasonló profillal működnek. Így a lehető legegyszerűbben áttekintheti, e pillanatban milyen termékért hová érdemes útnak eredni.

A tájékozottság a spórolás alapja. Ezt a tájékozottságot pedig mi biztosítjuk önnek ezen a weboldalon!

HIRDETÉS


HIRDETÉS