Orsay akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Orsay újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Orsay

Orsay - New in megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

New in

09.01. - 2020.09.30.

Orsay - Smart romance megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Smart romance

09.01. - 2020.09.30.

HIRDETÉS
Orsay - Soft knitwear megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Soft knitwear

09.01. - 2020.09.30.

Orsay akciós újság

AZ ORSAY KATALÓGUS

A divat iránt érdeklődők bizonnyal szívesen nézegetik a mindenkori aktuális Orsay katalógus oldalain felvonultatott ruházati termékkínálatot. A jelenlegi katalógus érvényességének kezdete 2020.09.01., de nemcsak Szeptember folyamán találkozhatunk szimpatikus ajánlataikkal, hanem az egész év során.

A mai világban igazán kényelmesen online tud tájékozódni, akinek van okostelefonja avagy otthoni internete. A legfrissebb Orsay katalógus is a neten böngészhető a legegyszerűbben - márpedig ezen a honlapon mindig megleli az adott időszakra vonatkozó újságot itt.

Mentse hát el weboldalunk címét, mert a későbbiekben is hasznára lesz a promóciókról szóló információs tárház, amit az ön számára gyűjtünk és folyamatosan aktualizálunk.

ORSAY ÜZLETEK MAGYARORSZÁGON

Az Orsay alapítása 1975-ben történt Németországban; első szalonjuk Karlsruhe városában nyitotta meg kapuit. Az azóta eltelt évek alatt nemzetközi divatcéggé nőtte ki magát, bár a legelső külföldi üzletének megnyitására csupán 1996-ban került sor. Mostanra immár harmincnégy országban van jelen franchise-rendszerével, közel 750 üzlettel, és ötezer feletti alkalmazotti létszámmal.

A magyarországi Orsay üzletek száma meghaladja a harmincat. A 15 budapesti áruházon kívül Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza és Szombathely tudhat két-két Orsay boltot, de az ország számos egyéb pontján élők is találnak lakóhelyükhöz közel - jellemzően bevásárlóközpontok területén - a divatlánc üzleteiből. Hogy pontosan hol és milyen nyitva tartással, az megtudható az Orsay hivatalos magyar nyelvű honlapján, amelynek címe www.orsay.com.

Az Orsay termékek a női ruházkodás minden területét lefedik, és kollekcióik a legújabb trendeket követik. A divatosan öltözni kívánó hölgyek megtalálják az Orsay boltjaiban az alkalmi és üzleti, illetve a hétköznapokra való és nyári ruhákat, vagyis akár a munkahelyre, akár egy esküvőre, akár a nyaraláshoz fel tudnak öltözni a divatáruház ruhakínálatából.

Beszerezhetik itt ezenfelül természetesen a farmereket mindenféle fazonban, a szövet- és egyéb nadrágokat; a steppelt, bőr- vagy farmerdzsekiket, a téli- és ballonkabátokat; a blézereket, blúzokat, topokat és pólókat; kardigánokat és kötött pulóvereket; szoknyákat és lábbelit; illetve sokféle divatkiegészítőt, mint a táskák, övek, kendők és harisnyák, sőt az illatszerek.

Az Orsay üzleteiben gyakran vásárlóknak érdemes kiváltaniuk az Orsay Klubkártyát (amit rögtön az első vásárlást követően megtehetnek). E kártyán minden vásárlás után pontokat írnak jóvá, és bizonyos összegyűjtött pontszám fölött a boltokban beváltható utalvány jár a hűséges vevőknek.

DIVAT KEDVEZŐ ÁRON AZ ORSAY-NÁL

Az eleve megnyerő áron kínált ruházati paletta részeként az Orsay üzletek és webáruház választékában szinte mindig megtalálhatóak a leárazott termékek, amelyeknek köszönhetően még kedvezményesebben szerezhetőek be a trendi, fiatalos, ízléses ruhatár elemei.

Egy-egy ruhavásárlási körút során azonban általában igyekszik több boltot is végiglátogatni az, aki az igazán neki való ruhadarabokat keresi minél előnyösebb árfekvésben. Az előzetes tájékozódást könnyítjük meg azzal, hogy online felületünkön megtalálja a Ruházat, cipők és sport valamennyi jeles képviselőjének (Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix, Bibloo) éppen aktuális akciós újságát, szórólapját, reklámkatalógusát.

Aki tehát a divatot követve, mégis olcsón szeretne öltözködni, annak ajánlott rendszeresen visszatérnie honlapunkra, mert így semmiképp sem marad le egyetlen leárazásról, kiárusításról vagy a hétről hétre újabb akciókról.

HIRDETÉS


HIRDETÉS