Extreme digital BLACK FRIDAY 2019 > akciós újság 11.19. - 11.23.
8 nap 23:27:18
HIRDETÉS

Extreme Digital akció 2019 + BLACK FRIDAY

Extreme digital akciós újság

Az EXTREME DIGITAL webáruházat 2001-ben alapították, és mára Magyarország piacvezető webáruházává nőtte ki magát. A nemzetközi piacon is megállja a helyét; Európa több országában is jelen van. Az elején kizárólag számítástechnikai eszközökkel foglalkozó cég jelenleg több mint 100.000 termékcikkel várja vásárlóit. Kínálatában mobiltelefonok és kiegészítők, szórakoztatóelektronika, háztartási cikkek, sportszerek, barkács- és kerti eszközök, játékszoftverek, irodatechnika, könyv és játékok is megtalálhatóak. Az Extreme Digital folyamatosan keresi, hogy mivel tudná megszólítani a vásárlókat. Rendszeres kedvezményekkel, akciós termékekkel, kedvezményes áruhitellel kedveskedik nekik. Az aktuális akciókról és a kedvezményes termékekről a rendszeresen megjelenő akciós újságban tájékozódhat.

Extreme digital BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Extreme digital üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Extreme digital szórólapokat, amelynek címe Aktuális ajánlatok és a 2019.11.19. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Extreme digital 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Elektronika kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS